Din jobbing in blogging

Eram virgina..in blogging;   nu din convingeri de vreun fel ci dintr-o pornire „psiho-ceva” oricum: fobia sa nu ma rup de realitate, integrarea in stricta concreta TANGIBILITATE (acum imi vin in minte exercitii la gramatica de gen: faceti familia de cuvinte:)) adica ce e si cu societatea si convingerile primordiale: ba inca tot mai cred ca se reduce la familie!

Inca sunt: dezvirginata dar Ne-experimentata asa ca astept sfaturi „glossy” (ma amuz ca ieri tocmai citeam pe un blog al unei tipe [bloggerita remarcata si -canta! ]cum ca… „tam tam” revistele de femei glossy prostesc segmentul feminin! pai nu e nici o descoperire fratilor(si surorilor) e un fapt perceptibil de mult timp si exprimat cu nonsavoare gazetareasca de marketing vociferat de mineeeee pe vreamea cand aveam in dreapta colegele de la reviste de femei:)) brand manageritzele pre-ocupate cu insert-uri ieftine cliseu limitate si opace in gandirea lor cliseu!

Duaaamneeee..cum poti scrie la infinit  si caile Lui si Internet-ul sunt infinite (parca?!)

 

®hai sa revin la oile/oaia mea (dessinez moi un mouton perfavore mio cuore sa gandin en english bitte coracon salvaje!)™

behehe hehe sa nu mi-o fur cu drepturiel de autor al vestitului mare izvorator de cearneala , electronica, reala si materiale de presa pt toti cei care inaintea acestei figurine..nu stiau sa articuleze subiecte de cultura generala cl 4 si acu se trezesc vedete media cronicari contemporani media ( si nu iau apararea ferit-a Sfantu Lui…acest „pastor” de turme gloate a la zero teve..)

deci cu oaia ramasesem?

da: „LUME LUME, SORO LUME,

       DE CE ESTI PREA REA DE GURA””..CA MI-AM FACUT SI EU BLOG (EI NA!) fainali!

Anunțuri

Despre raluana

mda, sincer? nici eu nu stiu
Acest articol a fost publicat în non ne, Uncategorized și etichetat , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s